21
apr
€10
00:00 — 23:59
Start en Finish
Uitlegger 2

Vlieland, Friesland 8899 CE Nederland
Laden Evenementen

Een ontspannen wandeltocht of uitdagende hardloopwedstrijd, deelnemers kunnen zelf kiezen bij de vuurtorenloop. De ‘loop’ is zowel bedoeld voor wedstrijd- als recreatieve lopers.

Voor de hardlopers wordt de afstand – per zeemijl – aangegeven door boeien. De route voert over het Noordzeestrand, langs de jachthaven, over de Waddendijk en door het dorp. En natuurlijk over het Vuurboetsduin, bij de 10 zeemijl zelfs twee keer! Ook de afstanden zijn bijzonder: 5 of 10 zeemijl, dat wil zeggen: 9,25 of 18,5 kilometer.

Ook de wandeltocht heeft een afwisselend parcours, met onderweg tal van verrassende en ludieke locaties en vermaak voor de deelnemers. Zo wordt de vuurtoren beklommen en voert de route dwars door privétuinen en woonhuizen. Over afstanden van 5 zeemijl (9,25 km) of 10 zeemijl (18,5 km). De tocht over het Noordzeestrand, door bos en duin, over de Waddendijk en door het dorp is erg. Laat u onderweg verrassen door muziek en ander vermaak.

De vuurtorenloop leent zich bij uitstek voor een langer verblijf op Vlieland. Inschrijven kan via de website www.vuurtorenloop.nl. Naast de sportieve prestatie staat het plezier voorop. De vuurtorenloop is een echt loop- en wandelfeest. Maar pas op: als je één keer geweest bent, ben je verslaafd.

Gegevens

Begin:
21 april 2018 @ 00:00
Einde:
22 april 2018 @ 23:59
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
,
Website:
http://www.vuurtorenloop.nl
Organisator
Stichting Vlieland Groet
Telefoon:
0649913085
E-mail:
Website:
www.vuurtorenloop.nl

Upcoming Events

21
apr

Vuurtorenloop

00:00 — 23:59
Start en Finish

Een ontspannen wandeltocht of uitdagende hardloopwedstrijd, deelnemers kunnen zelf kiezen bij de vuurtorenloop. De ‘loop’ is zowel bedoeld voor wedstrijd- als recreatieve lopers. Voor de hardlopers wordt de afstand – per zeemijl – aangegeven door boeien. De route voert over het Noordzeestrand, langs de jachthaven, over de Waddendijk en door het dorp. En natuurlijk over…