Helemaal nieuw bij Sportcentrum Flidunen
Al enige tijd denken we bij Sportcentrum Flidunen na over een gezondheidsprogramma dat meer biedt dan alleen maar een sportprogramma of voedingsadvies. We zijn op zoek gegaan naar een formule die je daadwerkelijk kan helpen om je goede voornemens komend jaar nu eens wél vol te houden. Een programma dat je uitdaagt, helpt, dat leerzaam is, maar bovenal ook leuk en gezellig, zodat het je maar weinig moeite zal kosten het vol te houden. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een programma dat we “Healthy Lifestyle” noemen. We starten met dit geheel nieuwe programma, dat niet te vergelijken is met andere programma’s op dinsdag 10 januari. De nieuwjaarsborrels zijn dan achter de rug, het laatste pak oliebollenmix is bereid en opgegeten, en je smacht na alle festiviteiten vast en zeker naar een gezonder en fitter lijf.

Wat houdt het Healthy Lifestyle Programma in?
In de maanden januari, februari en maart begeleiden we je graag op verschillende manieren om je leef, eet en beweegpatroon voorgoed te verbeteren. Het programma is bedoeld om fitter en gezonder te worden, en erop gebaseerd om het ook vol te houden. Het is geen dieet, maar een leefstijl. Daardoor skippen we de meest voorkomende valkuil: Het starten met een dieet, dat mogelijk tijdelijk heel goed werkt, maar waarbij je na verloop van tijd langzaam toch weer terugvalt in je oude gewoontes. Daarmee doe je meestal de opgedane resultaten weer teniet, en vaak ben je na verloop van tijd nog zwaarden dan voordat je begon aan het dieet.

Hoe werkt het programma dan wel?
Iedere dinsdagochtend vanaf 10 januari t/m 28 maart nodigen we je van harte uit om van 09.30 uur tot 11.30 uur naar Sportcentrum Flidunen te komen.
Daar starten we in Sportcafé Time out de ochtend met een korte uitleg aan de hand van een dag draaiboek waarin de volgende 3 onderwerpen behandeld worden:
1. Visie
2. Trainingsplan
3. Gezonde versnapering
Nadat Minke van der Meer, onze Personal Trainer en Fitness Instructrice je kort heeft verteld hoe deze ochtend eruit gaat zien starten we met elkaar in de fitness. Tijdens een Small Group training wordt er gezamenlijk gewerkt aan diverse doelen zoals: Krachtopbouw, uithoudingsvermogen, rompstabiliteit, proprioceptie, UHV van de spieren, lichaamshouding en het trainen van kleine en grote spiergroepen. Al deze onderdelen samen maken de training compleet, goed vol te houden, en staan garant voor verbetering. Als je wilt kun je ervoor kiezen om je wekelijks te wegen en je spier en vetmassa bij te houden, om op deze manier je progressie te kunnen meten.
Na een uur in de fitness doorgebracht te hebben is het tijd om plaats te nemen aan de koffietafel in ons Sportcafé Time Out. Hier staat behalve koffie en thee, ook een gezonde en passende versnapering voor je klaar. Aan de hand van de ingrediënten en de voedingsstoffen krijg je uitleg over waarom en wanneer je dit gezonde tussendoortje eet. Het eenvoudige recept wordt besproken, en er is ruimte voor het uitwisselen van ideeën en tips en tricks. Je krijgt het recept en de uitleg mee naar huis.

Kosten van het programma:

  Bij geen abonnement Indien in bezit van Fitness Ab
Per maand  €  68,00  €  44,00
Per 3 maanden € 185,00 € 109,00

 

Inschrijven kan via het online inschrijf formulier.