Senioren Fitness

Senioren fitness is het recept om zo lang mogelijk vitaal te blijven. Senioren fitness kan de kwaliteit en de kwantiteit van het leven verhogen. Het kan er voor zorgen dat u zich weer fitter en vitaler gaat voelen en minder snel vermoeid raakt. Tevens kunt u tijdens de lessen sociale contacten op doen met leeftijdsgenoten.
Fitness blijkt tot op hoge leeftijd positief bij te dragen aan een goede lichamelijke en geestelijke conditie. Spieren, gewrichten, pezen en botten blijven langer sterk en lenig. Fitness stimuleert ook een stabieler lichaamsgewicht, lager vetpercentage, een gunstigere bloeddruk en een rustige hartslag. Bovendien is fitness een relatief veilige sport en laagdrempelig om te beoefenen!

Sportcentrum Flidunen biedt daarom een speciaal fitnessprogramma aan voor senioren onder begeleiding van een ervaren en deskundige trainer. Het sporten in groepsverband maakt het extra leuk en stimulerend!

Seniorenfitness in het kort:

 1x per week fitnessen bij Sportcentrum Flidunen
 Woensdag van 10.00 tot 11.00 uur
 Een gevarieerde fitnesstraining in groepsverband, afgestemd op jouw niveau
 Begeleiding van een ervaren en deskundige trainer
 Extra aandacht voor conditie, kracht, coördinatie en lenigheid.

Nieuwsgierig naar wat de les inhoudt en of het iets voor je is? Dan doe je de eerste les vrijblijvend mee, en beslis  na de eerste les of je door wilt gaan. De sportleider zal je na afloop van de les vragen of je doorgaat. Zo ja, dan ontvang je van ons een mail met een link naar het inschrijf formulier. Het verschuldigde bedrag wordt maandelijks automatisch geïncasseerd.

Wanneer: Iedere woensdag
Kosten: 17,50 euro
Tijd: 10.00 – 11.00 uur