TRX Training

TRX lessen bij Sportcentrum Flidunen.

Vanaf maandag 30 januari  starten we met een splinternieuwe groepstraining voor volwassenen! Geschikt voor dames en heren.  De TRX  groepslessen winnen steeds meer aan populariteit. Overgewaaid vanuit Amerika, waar de sterren pretenderen echt niet meer zonder te kunnen, zijn de lessen uiterst geschikt voor zowel de beginnende als de geoefende sporter. Met een simpele stap voor- of achterwaarts, pas je de intensiteit van de oefeningen aan.

Om een beeld te krijgen van wat TRX training precies inhoudt kun je de link hieronder bekijken. Het filmpje geeft je in slechts 1 minuut een goed beeld van wat TRX training inhoudt

https://www.youtube.com/watch?v=57jHQG4U09k

TRX training is Back to Basic, trainen met je eigen lichaamsgewicht en het opnemen tegen de zwaartekracht. TRX training doet een beroep op kracht en stabiliteit in je core. Je traint spieren niet afzonderlijk, maar in ketens, waarbij de buik en onderrug de kern van de beweging vormen.

TRX training duurt een half uur en wordt op de maandagen gegeven van 19.00 tot 19.30 uur. Als je in het bezit bent van een fitness of Vip abonnement is de TRX training gratis. Heb je geen abonnement, dan koop je een 5x sportenkaart voor 25 euro aan de balie.

Inschrijven kan via het online inschrijf formulier.

Kort samengevat:

TRX training | iedere maandag van 19.00 – 19.30 uur | aansluitend is de fitness geopend