Beleid en veiligheid

Sportcentrum Flidunen en haar personeel zetten zich te allen tijde actief in om haar bezoekers een plezierig en veilig verblijf te bieden. U kunt tijdens uw verblijf dan ook altijd terecht bij het toezichthoudende personeel wanneer u vragen of opmerkingen heeft.

Om de veiligheid van haar bezoekers te waarborgen, hanteert Sportcentrum Flidunen een aantal (huis)regels. Wanneer u een bezoek brengt aan Sportcentrum Flidunen wordt er van uit gegaan dat u op de hoogte bent van deze regels en dat u zich gedurende uw verblijf bij Sportcentrum Flidunen aan deze regels zult houden. De huisregels worden vermeld op deze website, maar zijn tevens beschikbaar in de aankomsthal en zwemzaal van Sportcentrum Flidunen.

In verband met de veiligheid is het mogelijk dat bij grote drukte het zwembad (tijdelijk) niet toegankelijk is voor (nieuwe) bezoekers. De reden daarvoor is dat het toezichthoudende personeel het op dat moment niet verantwoord acht om het aantal bezoekers dat aanwezig is in de zwemzaal, verder op te laten lopen. Voor Sportcentrum Flidunen staat veiligheid op de eerste plaats en wij hopen dan ook op uw begrip wanneer u met deze situatie te maken krijgt.