Het zwem ABC

 

Elke vijfde les word je herinnerd aan de volgende serie van 7 zwemlessen.  Die betaal je nu nog via de pin aan de kassa van het zwembad, of maak je per bank over.
Binnenkort kun je de zwemlessen ook online via Ideal betalen. Dat betekent; via PlanPlan herinnerd worden aan de start van een nieuwe reeks, en thuis vanaf je eigen luie stoel gelijk via Ideal de zwemles inkopen. Makkelijker kan niet! (Let wel; het kind wordt niet toegelaten als er voor de eerste zwemles van de reeks niet betaald is)

Vanaf augustus 2014 bieden we ook de “alles in één zwemcursus” aan. Je maakt een keuze uit één van de vier lespakketten, en bent in één klaar. Meer informatie hierover vindt je in het kopje  “Alles in één zwemcursus”.

Wij delen het advies van de NRZ-NPZ om je kind zowel voor zwemdiploma A, B als C op te geven.  Waar je voorheen met diploma A en B al een hele Piet was, is het tegenwoordig meer dan verstandig alle 3 de zwemdiploma’s op zak te hebben. Denk hierbij aan alle prachtige zwemparadijzen, waar wildwaterbanen en stroomversnellingen nog maar een klein deel van de uitdagingen zijn.

En ben je er na A, B en C nog lang niet klaar mee? Dan is er gelukkig nog Survival zwemmen 1,  2 en 3 en Snorkelen 1, 2 en 3. Voor eindeloos veel plezier op, in en onder water! Klik voor meer informatie hierover op “Zwemvaardigheid” in de linker balk.

Zoals gezegd is zwembad Flidunen aangesloten met de NRZ-NPZ. We werken nauw met elkaar samen om steeds opnieuw de beste zwemlessen volgens de laatste eisen aan te kunnen bieden. Net als de NRZ gaan wij uit van het gegeven dat het gemiddelde kind 42 lesuren nodig heeft om zijn zwemdiploma A te halen, en nog eens 12 lesuren voor  het B-,  en 12 voor het C diploma.

We bieden de zwemlessen aan per blok van 7 lessen. Iedere les duurt 30 minuten. Elke vijfde les is een kijkles. De laatste 10 minuten ben je welkom om aan de rand van het bad te komen kijken naar de vorderingen van je kind. Er zijn twee lesmomenten per week, namelijk op maandag en op vrijdagmiddag. (Zie jaarplanning) Na iedere 7 lessen is er gelegenheid om af te zwemmen indien het kind daaraan toe is. Dat komt neer op 8 afzwemmomenten per kalenderjaar.

Sinds mei 2014 werken wij werken met PlanPlan, een online leerlingen volgsysteem. Ieder kind krijgt een eigen inlogcode en zo kun je als ouder te allen tijde thuis inloggen om te kijken hoe de vorderingen van je kind zijn. D.m.v. smileys wordt inzichtelijk wat je kind wel en nog niet goed beheerst. Zijn alle smileys blij? Dan mag je kind afzwemmen! Met muziek en ballonnen wordt het uitgenodigd deel te nemen aan de eerstvolgende afzwemronde. Alle informatie wordt er meteen bij vermeld!

Tarieven

 TariefAantal lessen
Eenmalige inschrijfkosten€ 15,00Start zwem ABC
Zwem ABC€ 37,75per 7 lessen
Aqua Fun€ 17,50Maandelijkse incasso
Diploma zwemmen€ 17,50per keer