Bijscholingscursus of opstartcursus voor zwemdiploma A, B en C:

Zwembad Flidunen biedt deze zomer een “opstartcursus” en een “bijscholingscursus” voor diploma A, B en C.
Deze cursus is zowel voor eilander- als gastenkinderen bedoeld.

Flidunen biedt privélessen aan, maar ook heel kleine groepslessen waarin veel ruimte is voor persoonlijk aandacht. Op een vriendelijke en vrolijke manier leren we je kindje watervrij worden, of werken we toe naar een diploma. Al naar gelang het zwemniveau van de leerling.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Hieronder lees je er meer over:

Je kind heeft nog nooit zwemles gehad, en je wilt daarmee in deze vakantieperiode beginnen: DE OPSTARTCURSUS:

De zwemles vindt 4 ochtenden per week plaats, van 10.00 tot 10.45 uur. We starten met het watervrij maken. Spelenderwijs leert je kind kijken onder water, springen en drijven. Zo heeft het een goede basis om door te gaan met het aanleren van de zwemslagen en de vaardigheden die straks nodig zijn om een zwemdiploma te behalen.
Zodra de leerling geheel watervrij is kunnen we na overleg doorgaan met het aanleren van de zwemslagen.

Je kind zit al op zwemles, maar je wilt het deze vakantie heel graag dichterbij een diploma brengen: DE BIJSCHOLINGSCURSUS:

Ook hiervoor kun je je kind 4 ochtenden per week van 10.00-10.45 naar het zwembad brengen.
Het zal per kind verschillend zijn hoe snel de stappen doorlopen worden. Mocht je kind in de vakantieperiode zo ver komen dat het kan diplomazwemmen, dan plannen we dat in overleg in, en verlaten jullie het eiland met een zwemdiploma! Het is ook mogelijk om thuis weer verder te gaan met zwemles en de lessen op Vlieland alleen te gebruiken om uit een dipje te komen, om stagnaties op te lossen of om een niveau verder te komen. Een flinke boost dus!

Let wel: de zweminstructeur bepaalt of het kind voldoet aan de eisen voor het zwemdiploma en dus in aanmerking komt voor diplomazwemmen.

Wat kost het:

Privéles:
Slechts 1 leerling per les.
Je kindje geniet alle aandacht van de zweminstructeur. De kosten bedragen € 37,50 per les van 45 minuten. Bij een afname van minimaal 4 lessen geldt een korting van 10%. Bij een afname van meer dan 8 lessen geldt een korting van 15%.

Semi privéles:
Maximaal aantal leerlingen per les is drie.
Je betaalt € 34,50 per les.  Bij een afname van minimaal 4 lessen geldt een korting van 10%. Bij een afname van meer dan 8 lessen geldt een korting van 15%. Voor een tweede en volgend kind uit hetzelfde gezin betaal je € 34,50 per les. Hierop wordt geen korting verleend.

Wanneer vinden de lessen plaats:

Zoals gezegd worden de vakantie-zwemlessen op de ochtenden aangeboden. In overleg met de zweminstructeurs wordt bekeken op welke ochtenden de lessen plaats zullen vinden. Dit is onder meer afhankelijk van reeds eerder aangevraagde lessen, en de agenda’s van de zweminstructeurs.

Aanmelden:

Wil je je kind aanmelden voor zwemlessen in de vakantieperiode?
Vul dan het aanmeldingsformulier in. Je betaalt eenmalig €15,- inschrijfkosten. Ons zwembad werkt met Zwemscore, een online volgsysteem die ouders optimaal betrekt bij de zwemlessen. Je krijgt een persoonlijke inlogpagina met code en kunt op ieder moment inloggen om de zwemvorderingen van je kind te bekijken op je smartphone, tablet of laptop.

Voor eilanders: stuur een mail via zwemscore waarin je je aanmeldt voor de zwemlessen in de vakantie. Wij nemen dan contact met je op.