In augustus 2014 is Sportcentrum Flidunen gestart met een nieuw en voordelig zwemlesprogramma. Het programma is erop gericht de zwemlessen voor de ouders van de leerlingen zo eenvoudig mogelijk te houden. Daarnaast krijg je een diploma garantie, en geniet je een aanzienlijk prijsvoordeel. Kort samengevat: zo weinig mogelijk poespas, zo’n hoog mogelijk rendement.

Wat we precies aanbieden lees je hieronder:

Vanaf augustus 2014 kun je in één keer een totaal zwemlespakket inkopen. Je kunt kiezen uit vier verschillende pakketten:

Pakket  A diploma.

Je schaft in één keer het A diploma aan. Dat houdt in dat je voor aanvang van de eerste les een totaal bedrag betaalt, die je zekerheid biedt op het behalen van je A diploma*. Alle kosten zijn in dit pakket opgenomen, je betaalt niets extra’s meer. Dus: niet meer iedere nieuwe lessenreeks betalen en ook geen extra diplomageld.

Kosten €427,50

Pakket B diploma:

Net als bij pakket 1 koop je ineens het B diploma in. Je betaalt vooraf en hoeft verder nergens meer naar om te kijken. Ook hier zit het diplomageld reeds bij in. Daarnaast bespaar je behoorlijk in de kosten.

Kosten: € 134,00

Pakket C diploma:

Het pakket is gelijk aan pakket twee, alleen ben je nu verzekerd* van een C Diploma.

Kosten € 134,00

Pakket ABC diploma:

Dit pakket koop je in voor de allereerste zwemles van je kind. Met dit pakket is je kind verzekerd van diploma A, B én C! Je bent in één keer klaar. De zweminstructeurs zullen je kind optimaal begeleiden bij het behalen van deze drie diploma’s. Er komen geen extra kosten meer om de hoek kijken. Eén keer aanschaffen, en je kijkt de komende jaren nergens meer naar om! Eenvoudiger kan het niet.

Kosten € 687,50

Dit is de veruit de eenvoudigste en voordeligste manier om in het bezit te komen van de genoemde drie diploma’s.

 

Ben je geïnteresseerd in één van deze vier opties? Stuur een mail naar zwemles@sportcentrumflidunen.nl en je ontvangt meer informatie en de voorwaarden per e- mail.

 

*zie voorwaarden

VOORWAARDEN ALLES IN ÉÉN ZWEMCURSUSSEN MET DIPLOMA GARANTIE:

 

Om te kunnen starten met de alles in één cursus dient de leerling minimaal 4,5 jaar te zijn. U geeft uw kind op door het online aanmeldingsformulier in te vullen en €15,- inschrijfgeld over te maken op NL06RABO0367605503 t.n.v. Stichting Flidunen, Vlieland, o.v.v de naam van uw kind.

Het lesgeld voor Pakket één bedraagt €396,- euro. Dit bedrag innen wij via automatische incasso vóór de eerste zwemles. Eventueel kunt je ook kiezen voor betalen in termijnen. In dat geval wordt er door het Sportcentrum via automatische incasso vóór de eerste zwemles €150,- geïnd. 12 weken laten nog eens €150,- en na weer 12 weken nog een bedrag van €96,-

 

Het lesgeld voor Pakket twee en drie bedraagt €125,-. Dit bedrag innen wij via automatische incasso voor de eerste zwemles.

 

Het lesgeld voor Pakket vier bedraagt €638,-.

Dit bedrag innen wij via automatische incasso vóór de eerste zwemles. Eventueel kunt je ook kiezen voor betalen in drie termijnen. In dat geval wordt er door het Sportcentrum via automatische incasso vóór de eerste zwemles €250- geïnd. Twaalf weken later nog eens €250,- en na weer twaalf weken het resterende bedrag van €138,-

 

Voor alle vier de pakketten geldt een diplomagarantie.

De garantie geldt niet indien de leerling fysieke en/of psychische problemen heeft.

Wij gaan uit van de indicatie van het NRZ : gemiddeld staan er 42 lesuren voor diploma A.

Voor Zowel het B als het C diploma staan gemiddeld 12 lesuren.

Uw kind kan diplomazwemmen als de instructeurs het daarvoor geschikt achten, ongeacht het aantal gevolgde zwemlessen.

Let wel: de diplomagarantie vervalt bij een verzuim van meer dan 10% van de lessen!