Groepslessen

Bekijk het brede aanbod aan groepslessen van Sportcentrum Flidunen. Wij bieden verschillende activiteiten aan voor jong en oud waaronder:

Outdooractiviteiten

Indooractiviteiten

Groepslessen voor senioren

 

Reserveer direct

Zumba

Zumba

Zumba is een dynamisch fitnessprogramma dat oefeningen combineert die gebaseerd zijn op Latijns-Amerikaanse dansvormen zoals de quebradita, cumbia, salsa en merengue, met meeslepende muziek.

Outdoor yoga

Outdoor yoga

Outdoor yoga zorgt ervoor dat je helemaal één bent met de natuur tijdens je oefeningen. Adem de frisse Vlielandse lucht in en adem alle gedachtes uit. Word jij ook al helemaal zen?

Steps

Steps

Bewegen is gezond, dus steppen is gezond! Door te steppen verbeter je je spieren en het is een leuke manier om met enige regelmaat aan je beweging te komen. Step dus in het diepe en meld je aan!

Begeleid zwemmen

Begeleid zwemmen

Ben je altijd al dol geweest op zwemmen, maar merk je dat dit nu minder gemakkelijk gaat zonder begeleiding? Geen zorgen! Bij Sportcentrum Flidunen zijn wij er om jou weer het water in te laten gaan.

Senioren fitness

Senioren fitness

Fit blijven is natuurlijk belangrijk voor elke leeftijd. Met senioren fitness begeleiden wij jou op een comfortabele wijze door een groepsles heen! Zo behoud je je gezondheid en mobiliteit door middel van veilige en effectieve oefeningen.

Total body workout

Total body workout

De naam zegt het al: Tijd om je gehele lichaam even op de proef te stellen! Deze groepsles neemt alle grote spiergroepen onder de aandacht, zodat je met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Booty workout

Booty workout

Met deze workout leggen we de focus op de billen! In 45 minuten werk je op de nieuwste beats aan je billen en benen. Daarvoor gebruiken we ook resistance bands en een gewicht voor nog meer intensiteit en maximale burn. 

Pilates

Pilates

Pilatesles is een groepsles op de mat, waarbij je gebruik maakt van je eigen lichaamsweerstand. De aandacht gaat vooral naar de spieren van je buik, rug, bekkenbodem, wervelkolom en je flankademhaling.

Buikspierkwartier

Buikspierkwartier

Het buikspierkwartier is een schema van 15 minuten waarin je jouw buikspieren traint. Er komen hierbij verschillende oefeningen aan bod die perfect zijn voor het trainen van je buikspieren. 

Cardio boksen

Cardio boksen

Cardio Boksen helpt je om calorieën te verbranden en je spieren te versterken. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat de lessen geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden, dus maak je geen zorgen als je nog nooit eerder hebt gebokst.

BBB

BBB

BBB staat voor het aanpakken van drie belangrijke B’s in je lichaam: je buik, billen en benen. Met behulp van cardio- en krachtoefeningen werk je aan je hele lijf en wordt je sterker en strakker. 

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga

Verbind je met je adem terwijl je soepel van de ene houding naar de andere beweegt, en creëer harmonie en balans in lichaam en geest.

Ashtanga Yoga

Ashtanga Yoga

Stel je grenzen op de proef en versterk je lichaam met een reeks dynamische houdingen en bewuste ademhaling. Maak je klaar om je innerlijke energie vrij te laten!