Vacature: bedrijfsleider Flidunen

 

Vacature Bedrijfsleider sportcentrum Flidunen op Vlieland

25 uren per week

Stichting Flidunen is per direct op zoek naar een bedrijfsleider voor een uniek gemeentelijk sportcentrum op het Waddeneiland Vlieland. Het sportcentrum is een belangrijke voorziening voor de gasten en inwoners van Vlieland.

Wat ga je doen?

Als bedrijfsleider van sportcentrum Flidunen ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van het zwembad, de sporthal, het fitnesscentrum en de aanwezige horeca. Verder ben je het gezicht van het sportcentrum. De bedrijfsleider plant, leidt en coördineert alle activiteiten van het sportcentrum. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van alle dienstverlening van het sportcentrum, zoals goede en schone apparatuur en faciliteiten.

Een sportcentrum met zwembad moet voldoen aan een groot aantal regels en wetten die de veiligheid van de bezoekers waarborgen. De ontwikkelingen en risico’s worden door de bedrijfsleider in kaart gebracht, gemonitord en geëvalueerd.

Je stuurt een team aan van sportleiders, zwemonderwijzers, schoonmakers, een technisch medewerker en zorgt voor de werving van nieuw personeel. In overleg met het bestuur/directie verzorg je de financiële administratie, beheer je budgetten en ontwikkelt en bevordert mede de marketingstrategie.

De bedrijfsleider van het sportcentrum staat klaar om vragen van sporters te beantwoorden en klachten af te handelen en hij/zij houdt de recente ontwikkelingen in de sportwereld bij. Je organiseert en verzorgt de diverse zwem- en sportactiviteiten, een afwisselend fitnessaanbod en creëert publiciteit.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent een ondernemend type en bent communicatief vaardig;
  • Je staat stevig in jouw schoenen en hebt ervaring in een leidinggevende functie;
  • Je kan goed samenwerken, weet anderen te enthousiasmeren en bent integer.
  • Je werkt klant- en resultaatgericht en kan snel schakelen.
  • Je hebt een flexibele instelling, ziet geen probleem in variabele werktijden en extra inzet tijdens vakanties;
  • Je beschikt over een MBO/HBO werk- en denkniveau en bent minimaal in bezit van een MBO diploma.
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van de volgende diploma’s: EHBO / BHV / Pool Lifeguard / Sociale Hygiëne / HACCP (of je bent bereid deze te halen).

 

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie op een unieke locatie. Het sportcentrum is volop in ontwikkeling en je kan een bijdrage leveren aan het optimaliseren van deze belangrijke eilandvoorziening. Door de kleinschaligheid heb je korte lijnen met leden, bezoekers en samenwerkingspartners.

We bieden jou in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor een periode van 8 maanden. Het salaris is conform Cao verblijfsrecreatie, aanvangsschaal schaal 7 met uitloop naar 8. Afhankelijk van je kennis en ervaring is het mogelijk een combinatie te maken met een leidinggevende functie bij onze samenwerkingspartner Stichting Recreatiebelangen Vlieland. In dat geval zou er sprake zijn van een fulltime functie.

Interesse?

Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk jouw motivatiebrief en cv! Reageren kan tot uiterlijk maandag 21 januari 2019 via m.hesseling@vlieland.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marijke Hesseling, beleidsadviseur Onderwijs, Welzijn en Sport bij gemeente Vlieland: m.hesseling@vlieland.nl / 0562452706 / 06 11742571

CategoryNieuws
Logo_footer   
     © 2017 Website door NORISK Software

Proudly powered by WordPress