Allround sport- en zwembadmedewerker
28 – 36 uur per week

Vlieland wordt het eiland van rust en ruimte genoemd. Maar in Flidunen is niets minder waar. Wij ontvangen het hele jaar door veel enthousiaste en actieve sporters, zowel eilanders als gasten.  

Sportcentrum Flidunen is het enige sportcentrum op Vlieland en heeft daardoor een sportief én een sterk sociaal karakter. Onze doelstelling is om inwoners van Vlieland, maar ook de gasten, in beweging te krijgen en te houden. Het sportcentrum bestaat uit een grote sporthal, een fitness en zwembad. Onze sportieve activiteiten vinden niet alleen binnen deze muren plaats. De mogelijkheden op het prachtige eiland zijn eindeloos.

Ben jij degene die ons kleine team komt versterken, die bereid is de handen uit de mouwen te steken en vol energie de uitdaging aan gaat?


Functie-eisen:

  • een CIOS of ALO diploma óf grote affiniteit met sport en gezondheid;

Overige functie-eisen en vaardigheden:

  • een zwem-ABC-licentie of bereid tot het volgend van een cursus tot zwemonderwijzer;
  • in staat zijn zowel zelfstandig als in een team te werken;
  • bereid zijn te werken met flexibele arbeidstijden, ook in de weekenden;
  • bereid te zijn alle voorkomende werkzaamheden te verrichten;
  • woonachtig te zijn op Vlieland of bereid zijn te verhuizen naar Vlieland.

Het salaris is conform de CAO Recreatie en woonruimte is beschikbaar.

Heb jij interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en stuur je motivatie en cv naar

directie@sportcentrumflidunen.nl of bel met Linda Bebelaar (06-34473290)

Allround sport- en zwembad zomerkracht
28 – 36 uur per week

Ben jij een echte sport- en spel leider en houd je ervan om activiteiten te organiseren en te begeleiden? Dan bieden wij jou een vakantiebaan aan met een sportieve gezellige sfeer en natuurlijk genoeg tijd om van het strand en eiland te genieten.

Ben je komend zomerseizoen 16 jaar of ouder? Kom dan werken bij sportcentrum Flidunen op Vlieland!

Flidunen is opzoek naar flexibele, sportieve, creatieve en geordende werknemers die allround ingezet kunnen worden in het sportcentrum. Het centrum bestaat uit een grote sporthal, een fitness, zwembad en een horecagelegenheid waar verenigingen, gasten en eilanders het hele jaar gebruik van kunnen maken.

Wij bestaan uit een klein maar sterk team. Iedereen is allround inzetbaar zodat je werkdag nooit hetzelfde is! Zo geef je in de ochtend een groep les, sta je in de middag achter de balie om alle gasten welkom te heten en help jij toezicht houden in het zwembad, zodat iedereen op een veilige manier kan recreëren.

Ook in de keuken wordt hard gewerkt om onze gasten van eten en drinken te voorzien. Dit kan onder andere een broodje gezond, een lekker zout frietje, ijsje of een fruit smoothie zijn.

Uiteraard staat de hygiëne van het sportcentrum hoog op onze lijst. Daarom maken wij om de dag af te sluiten het sportcentrum met zijn allen weer helemaal netjes en schoon om de volgende dag iedereen weer te kunnen ontvangen.

Naast de grote verantwoordelijkheid die wij als team dragen voor al onze bezoekers, hechten wij ook aandacht aan de gezelligheid binnen het team en het vakantiegevoel voor onze werknemers en gasten!

 

Beschikbaarheid, Verblijf & Salaris

Onze werknemers moeten in de zomer minimaal 4 weken beschikbaar zijn en graag ook in het Paasweekend, de meivakantie, met hemelvaart, Pinksteren en de herfstvakantie. Deze zullen ook gebruikt worden voor het inwerken en volgen van trainingen. Hoe langer je beschikbaar bent, hoe groter de kans is dat je aangenomen wordt.

Iedereen die bij ons werkt neemt een eigen tent, matras en beddengoed mee. Je kunt je tent neerzetten op het personeelsterrein van kampeerterrein Stortemelk.

De salarissen zijn conform de CAO Recreatie, passend bij je leeftijd.

 

Solliciteren & Vragen

Solliciteer door je motivatie en cv te mailen naar: directie@sportcentrumflidunen.nl

Voor vragen kan je contact opnemen met Linda Bebelaar (06-34473290)