Vacature Bedrijfsleider sportcentrum Flidunen op Vlieland

25 – 36 uren per week (bedrijfsleider/sportinstructeur)

 Stichting Flidunen is per direct op zoek naar een bedrijfsleider voor een uniek sportcentrum op het Waddeneiland Vlieland. Het sportcentrum is een belangrijke voorziening voor de gasten en inwoners van Vlieland.

Wat ga je doen?

Als bedrijfsleider van sportcentrum Flidunen ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van het zwembad, de sporthal, het fitnesscentrum en de aanwezige horeca. Verder ben je het gezicht van het sportcentrum. Als bedrijfsleider plan, leidt en coördineer je alle activiteiten van het sportcentrum. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van alle dienstverlening van het sportcentrum, zoals goede en schone apparatuur en faciliteiten.

Een sportcentrum met zwembad moet voldoen aan een groot aantal regels en wetten die de veiligheid van de bezoekers waarborgen. De ontwikkelingen en risico’s worden door de bedrijfsleider in kaart gebracht, gemonitord en geëvalueerd.

Je stuurt een team aan van sportleiders, toezichthouders, zwemonderwijzers, schoonmakers, een technisch medewerker en zorgt voor de werving van nieuw personeel. In overleg met het bestuur verzorg je de financiële administratie, beheer je budgetten en ontwikkelt en bevordert mede de marketingstrategie.

De bedrijfsleider van het sportcentrum staat klaar om vragen van sporters te beantwoorden en klachten af te handelen en hij/zij houdt de recente ontwikkelingen in de sportwereld bij. Je organiseert en verzorgt de diverse zwem- en sportactiviteiten, een afwisselend fitnessaanbod en creëert publiciteit.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een ondernemend type en bent communicatief vaardig;
 • Je staat stevig in jouw schoenen en hebt ervaring in een leidinggevende functie;
 • Je kan goed samenwerken, weet anderen te enthousiasmeren en bent integer.
 • Je werkt klant- en resultaatgericht en kan snel schakelen.
 • Je hebt een flexibele instelling, ziet geen probleem in variabele werktijden en extra inzet tijdens vakanties;
 • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau en bent minimaal in bezit van een mbo-diploma.
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van de volgende diploma’s: EHBO/ BHV/ Pool Lifeguard/ Sociale Hygiëne/ HACCP (of je bent bereid deze te halen).

 Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie op een unieke locatie. Het sportcentrum is volop in ontwikkeling en je kan een bijdrage leveren aan het optimaliseren van deze belangrijke eilandvoorziening. Door de kleinschaligheid heb je een intensieve samenwerking met Stichting recreatie belangen Vlieland en korte lijnen met leden, bezoekers en samenwerkingspartners.

Mits je in het bezit bent van een ALO eerstegraads lesbevoegdheid en/of opgeleid bent tot zwemonderwijzer is het mogelijk om meerdere uren werkzaam te zijn voor het sportcentrum. Je gaat dan naast de functie als bedrijfsleider ook als sportinstructeur aan de slag.

Het salaris is conform de cao-recreatie en er is woonruimte beschikbaar.

Interesse?

Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk jouw motivatiebrief en cv! Reageren kan tot uiterlijk vrijdag 1 juli 2022 via: directie@sportcentrumflidunen.nl  

 

 

 

Allround sport- en zwembadmedewerker
28 – 36 uur per week

Vlieland wordt het eiland van rust en ruimte genoemd. Maar in Flidunen is niets minder waar. Wij ontvangen het hele jaar door veel enthousiaste en actieve sporters, zowel eilanders als gasten.

Sportcentrum Flidunen is het enige sportcentrum op Vlieland en heeft daardoor een sportief én een sterk sociaal karakter. Onze doelstelling is om inwoners van Vlieland, maar ook de gasten, in beweging te krijgen en te houden. Het sportcentrum bestaat uit een grote sporthal, een fitness en zwembad. Onze sportieve activiteiten vinden niet alleen binnen deze muren plaats. De mogelijkheden op het prachtige eiland zijn eindeloos.

Ben jij degene die ons kleine team komt versterken, die bereid is de handen uit de mouwen te steken en vol energie de uitdaging aan gaat?


Functie-eisen:

 • een CIOS of ALO diploma óf grote affiniteit met sport en gezondheid;

Overige functie-eisen en vaardigheden:

 • een zwem-ABC-licentie of bereid tot het volgend van een cursus tot zwemonderwijzer;
 • in staat zijn zowel zelfstandig als in een team te werken;
 • bereid zijn te werken met flexibele arbeidstijden, ook in de weekenden;
 • bereid te zijn alle voorkomende werkzaamheden te verrichten;
 • woonachtig te zijn op Vlieland of bereid zijn te verhuizen naar Vlieland.

Het salaris is conform de CAO Recreatie en woonruimte is beschikbaar.

Heb jij interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en stuur je motivatie en cv naar

directie@sportcentrumflidunen.nl of bel met Linda Bebelaar (06-34473290)

Allround sport- en zwembad zomerkracht
28 – 36 uur per week

Ben jij een echte sport- en spel leider en houd je ervan om activiteiten te organiseren en te begeleiden? Dan bieden wij jou een vakantiebaan aan met een sportieve gezellige sfeer en natuurlijk genoeg tijd om van het strand en eiland te genieten.

Ben je komend zomerseizoen 16 jaar of ouder? Kom dan werken bij sportcentrum Flidunen op Vlieland!

Flidunen is opzoek naar flexibele, sportieve, creatieve en geordende werknemers die allround ingezet kunnen worden in het sportcentrum. Het centrum bestaat uit een grote sporthal, een fitness, zwembad en een horecagelegenheid waar verenigingen, gasten en eilanders het hele jaar gebruik van kunnen maken.

Wij bestaan uit een klein maar sterk team. Iedereen is allround inzetbaar zodat je werkdag nooit hetzelfde is! Zo geef je in de ochtend een groep les, sta je in de middag achter de balie om alle gasten welkom te heten en help jij toezicht houden in het zwembad, zodat iedereen op een veilige manier kan recreëren.

Ook in de keuken wordt hard gewerkt om onze gasten van eten en drinken te voorzien. Dit kan onder andere een broodje gezond, een lekker zout frietje, ijsje of een fruit smoothie zijn.

Uiteraard staat de hygiëne van het sportcentrum hoog op onze lijst. Daarom maken wij om de dag af te sluiten het sportcentrum met zijn allen weer helemaal netjes en schoon om de volgende dag iedereen weer te kunnen ontvangen.

Naast de grote verantwoordelijkheid die wij als team dragen voor al onze bezoekers, hechten wij ook aandacht aan de gezelligheid binnen het team en het vakantiegevoel voor onze werknemers en gasten!

Beschikbaarheid, Verblijf & Salaris

Onze werknemers moeten in de zomer minimaal 4 weken beschikbaar zijn en graag ook in het Paasweekend, de meivakantie, met hemelvaart, Pinksteren en de herfstvakantie. Deze zullen ook gebruikt worden voor het inwerken en volgen van trainingen. Hoe langer je beschikbaar bent, hoe groter de kans is dat je aangenomen wordt.

Iedereen die bij ons werkt neemt een eigen tent, matras en beddengoed mee. Je kunt je tent neerzetten op het personeelsterrein van kampeerterrein Stortemelk.

De salarissen zijn conform de CAO Recreatie, passend bij je leeftijd.

Solliciteren & Vragen

Solliciteer door je motivatie en cv te mailen naar: directie@sportcentrumflidunen.nl

Voor vragen kan je contact opnemen met Linda Bebelaar (06-34473290)