Zwemles in de vakantie voor zwemdiploma A, B en C:

In de vakanties geen school en andere verplichtingen, maar wel het zwemmen blijven onderhouden? Dan is het ideaal om de lessen tijdelijk voort te zetten in sportcentrum Flidunen. Voor de kinderen veel meer rust en alle tijd en aandacht vanuit de zwemonderwijzer voor het kind. Mocht uw kind in de vakantieperiode zo ver komen dat het kan diplomazwemmen, dan plannen we dat in overleg in. Voor kinderen van gasten geldt dan: wie weet verlaten jullie het eiland met een zwemdiploma! Het is in dat geval ook mogelijk om thuis weer verder te gaan met zwemles en de lessen op Vlieland alleen te gebruiken om uit een dipje te komen, om stagnaties op te lossen of om een niveau verder te komen.

Let wel: de zweminstructeur bepaalt of het kind voldoet aan de eisen voor het zwemdiploma en dus in aanmerking komt voor diplomazwemmen.

Tarieven

10 x 45 minuten les €12,50
1 x 45 minuten les €120,-

Overige informatie over de lesmethode van Sportcentrum Flidunen, over de lestijden en de persoonlijke leskaart, vindt u onder het kopje: ”Zwemles”.

Aanmelden

Aanmelden voor de zwemlessen kan in het sportcentrum zelf, door te bellen naar: +31 (0)562 45 1445 of een mail te sturen naar: info@sportcentrumflidunen.nl. U ontvangt een aanmeldingsformulier dat ingevuld dient te worden voor aanvang van de eerste zwemles.